hond-en-advies

Bij u thuis

spelend

De begeleiding van hond-en-advies is bedoeld voor zowel puppies en volwassen honden die nog helemaal geen commando’s kennen, alsook voor honden die al groepslessen hebben gevolgd maar de bevelen nog niet helemaal beheersen.

Begeleiding bij opvoeding

Op het moment dat de hond bij u in huis kwam, had u vast al enkele regeltjes in gedachten (bijvoorbeeld de hond mag niet op de bank). Vaak zien we dat de bedoelde regels niet goed worden uitgevoerd en de hond dus als ongehoorzaam wordt gezien. Tijdens de begeleiding bij u thuis zullen we kijken welke regels aandacht nodig hebben en hiermee oefenen.

Begeleiding bij training

U maakt zelf een keuze in de oefeningen die u uw hond wilt leren want u weet welke oefeningen handig zijn in uw leven. De belangrijkste oefeningen zijn over het algemeen: aandacht, spelen, zit, af, staan, kom-hier, wandelen-zonder-trekken, wachten, blijven, elkaar begroeten. Hierin zijn nog legio andere mogelijkheden te bedenken.

Afspraak

Indien u gebruik wilt maken van de individuele begeleiding, kunt u contact met mij opnemen. Tijdens het intakegesprek zullen we de specifieke leerproblemen bespreken en in overleg met u de aanpak afstemmen. Mijn gegevens vindt u in het menu ‘contact’.Hond-en-advies is ook te vinden op facebook met leuke en interessante informatie over het opvoeden en trainen van honden.

©hond-en-advies algemene voorwaarden links