hond-en-advies

Over mij

aylacairo

Mijn naam is Bianca Tölle. In 1991 kreeg ik mijn eerste hondje en al snel was ik besmet met het hondenvirus. Drie maanden later kwam ons tweede hondje. Van deze twee dames heb ik veel geleerd. Ik volgde lessen bij een hondenschool (HC de TrouweVriend). Na een tijdje mocht ik de toenmalige puppyjuf meehelpen met haar lessen. Ook van haar heb ik veel geleerd en zo gebeurde het dat ik enkele jaren later zelf voor een groepje cursisten stond. Op dit moment nog steeds mijn grootste hobby.

Inspiratie

In 2000 behaalde ik mijn diploma Algemene Vorming bij O&O, de Nederlandse Vereniging voor instructeurs in hondenopvoeding en -opleiding. Een jaar later volgde het diploma Omgang Hond. Ik specialiseerde mij in het geven van puppycursussen en heb dit altijd vol passie gedaan. In 2013 kreeg ik de kans om de puppyspecialisatiecursus bij Kynotrain te volgen. Deze cursus, gegeven door Peter Beekman en Rudy de Meester, heeft mij erg geïnspireerd en doen besluiten van mijn hobby werk te maken.

Advies bij u thuis

Door bijna 20 jaar ervaring met lesgeven op de hondenschool merk ik dat niet alle honden goed kunnen functioneren in een groep. Sommige honden en/of eigenaren hebben gewoon iets meer tijd en aandacht nodig. Tijd en aandacht die ze tijdens de groepslessen niet kunnen krijgen. Dit heeft me doen besluiten om hond-en-advies op te richten. Advies bij u thuis, in een vertrouwde omgeving voor u en uw hond met alle tijd en aandacht die u wenst.Hond-en-advies is ook te vinden op facebook met leuke en interessante informatie over het opvoeden en trainen van honden.

©hond-en-advies algemene voorwaarden links